Hej och välkomna till Felagsträff söndagen den 2:a februari.
På söndag är det dags för en ordentlig Garderobsdag!


Vi tittar på vad man behöver som minimum för att klara en dag i vikingatida kläder på ett event eller på Gunne gård. Och vad man kan behöva komplettera med för att klara ett längre event eller ett vinterevent. Vi pratar vikingakläder och tittar på material och mönster, samt hjälps åt att planera nästa projekt och tipsar om fynd för de som vill fördjupa sig. Ta gärna med er av era vikingakläder så andra får klämma, känna och inspireras av.

Men inte nog med det. Vi kör också en Felagsloppis.
Gå igenom din befintliga vikinga-garderob och rensa ut det du inte använder längre; avlagda kläder, dammsamlarna, och tyger som aldrig blev något. Ja, sådant du inte har nytta av längre men som en annan viking kan få glädje av. Byt eller loppa bort det på söndag!

Välkomna till Felagets Garderobsdag, den 2:a februari kl 11-16, ABFs lokal på Optimusvägen 12 i Upplands Väsby.

Ps. Självklart är man välkommen att ta med egna projekt att pyssla med under dagen också.