Tema: valfritt hantverk

På söndag, självaste påskdagen är det planerat för Felagspremiär på Gunnes Gård! Så packa picknickkorgen, ett hantverksprojekt och kom du också! Vi har inget speciellt hantverkstema den här gången så ta med dig vad du känner för, kanske vill du tälja, sy klart sommarens kjortel eller väva brickband.


Gården har haft öppet en vecka och alla djur är där. På grund av Corona har gården lagt om sina aktiviteter lite, men än så länge är det öppet på helgerna och på söndag (11-16) vi passar på att njuta av gården och vårens ankomst.

Vi vill också passa på att påminna om att vi följer rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten, tex genom att tvätta händer och hålla avstånd, samt deltar endast om vi är symtomfria. Utöver det så rekommenderar vi att alla tar sitt personliga ansvar för sitt besök.