Hejsan Felagare! 

På söndag den 26 april är det dags igen. Veckorna rusar fram, förhoppningsvis mot bättre och friskare tider. Vårsolen och värmen är här, det vill jag ta vara på. 

På Gunnes gård har djuren flyttat in, eller rättare sagt ut i hagar och hönsgård. En plats i solen, intill en husvägg på en bänk finns alltid möjlighet att hantverka. Ensam eller med lagom avstånd till grannen. 

Vi som vill och kan, ses mellan kl 11-16. Jag kommer arbeta under temat trä de närmaste träffarna och med start på söndag. Det är fullt med idéer i huvudet och på papper. Bänk, pall, kista, bord, bärmes … så yxa och kniv blir mina verktyg. Det blir att ladda med plåster. 

hälsningar /Johanna.

April 2019. Ett steg i att göra en bärmes är att klyva grenar till ramen.
Information som gården har satt upp utanför grinden och inne på gården gällande Corona. Vi följer detta, precis som övriga besökare på gården.